Beleef keramiek in Delft

In het laatste weekend van juli 2021 vindt de 16e editie plaats van de Delftse Keramiekdagen en Delft Ceramica. De Delftse Keramiekdagen is het evenement om Keramiek te ervaren in Delft of gewoon een gezellig dagje uit in Delft beleven.

DelftCeramica: Internatonale Keramiek Markt juli 2021

in de pittoreske binnenstad van Delft is het tijdens de Delftse Keramiekdagen op de internationale keramiekmarkt Delft Ceramica genieten van het werk van ruim 60-70 keramisten uit heel Europa. Als deelnemer aan Delft Ceramica kunnen alleen kunstenaars deelnemen, die hun eigen werk presenteren. Ze tonen hun nieuwste werk en laten het publiek kennismaken met de nieuwste technieken en trends. Bezoekers kunnen een grote variatie aan kunstwerken verwachten, zoals organisch gevormd gebruikskeramiek, raku, (tuin)beelden,sieraden, potten en vazen, dieren, maskers.

De keramiekmarkt wordt gehouden op de historische Markt van Delft met haar sfeervolle terrassen tussen het historische stadhuis en de Nieuwe Kerk met de Koninklijke Grafkelders.

Bereikbaarheid:

Delft Ceramica op de Markt is met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken per trein, bus en tram. Vanaf Station NS, busstation Station NS, Tram 1 halte Station NS en halte Prinsenhof een wandeling van 8 minuten.

De autoluwe binnenstad is afgesloten voor verkeer: Zie de website van de gemeente Delft.